Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Anti Boredom Sommerkonkurrence

 

0
Posted 18. juli 2012 by

anti_boredom

Det lader ikke til at sommeren er over os lige med den samme, så GamersLounge er hoppet med på PlayStation’s Anti Boredom konkurrence, for at gøre sommeren lidt sjovere. Læs med nedenfor så du kan se hvad du kan vinde og hvordan du kan deltage.

PlayStations Anti Boredom konkurrene er nordisk og mellem de forskellige bidrag udlodes der hver 14. dag en PS Vita. Konkurrencen løber hele august, så der er masser af tid til at lave et vinder bidrag så du får mulighed for at løbe af med første præmien som et Sony 3D TV. Du kan læse reglerne og se de andre præmier på PlayStation’s Anti Boredom app på Facebook. Den finder du lige her.

Samtidig udvider GamersLounge vores Hitman Sniper Challenge Sommerkonkurrence til også at omfatte PlayStation.

Hvis du ønsker at deltage i konkurrence skal du have forudbestilt Hitman Absolution til PlayStation, så du har adgang til Hitman Sniper Challenge. Jeg er sikker på du ikke er i tvivl om at Hitman hører hjemme i samlingen hvis du har læst vores preview og anmeldelsen af Sniper Challenge.

Reglerne er simple. I Sniper Challenge kigger du på “National Leaderboard” (din konsol skal stå til Danmark) og her hvor konkurrence skydes igang er den anmelder du skal banke nummer 5 på listen med 2.752.874 points. Du skal med andre ord få presset dig ind på en placering som nummer 5 for at kunne vinde. De fire som ligger over kan vinde hvis de får en ny og højere score.

Når du har banket en anmelder så sender du en meddelese til “jan” her på GamersLounge med dit gamertag og din score. Når du har banket en anmelder har du selvfølgelig håneretten i kommentarfeltet nedenfor.

Konkurrencen kører resten af juli og hele august. Det kan godt være at anmelderen forsøger at forbedre sin egen score og hvis det sker, er det stadig scoren ovenfor som skal overgåes. Første præmien er de to PS Vita spil Resistance – Burnings Skies og Gravity Rush.

God fornøjelse og rigtig god sommer.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment