Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Få en kode til 500 Rubiner i Anno Online hos GamersLounge

 

0
Posted 26. marts 2013 by

Få en kode til 500 Rubiner i Anno Online  hvor vi sammen med Ubisoft, Blue Byte og PR Nordic  gennem påsken deler koder ud til Anno Online.

Anno Online er et web-spil hvor du både kan bygge og udforske. Spillet er på dansk hvor du hurtigt kommer i gang med små lette lektioner i at være nybygger. Det er også et online spil hvilket betyder at du kan udforske områder som andre bygger og sætte handel op med dem. Du finder spillet via dette link.

Uanset om du er helt ny eller har spillet Anno Online så er Rubiner en genvej til at få din by til at vokse. Skriv en kommentar nedenfor og vi sender en kode som giver dig 500 Rubiner.

Du anvender koden på hjemmesiden at vælge “Min Profil”. Nederst finder du “Kuponer”. Trykker du på “+” får du mulighed for at indtaste koden og så trykker du på “Indløs kuponkode”. Efter et par minutter har du 500 Rubiner.

Rigtigt god påske.

annon easter

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment