Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Få en nøgle til Marvel Heroes beta i weekenden

 

0
Posted 17. april 2013 by

GamersLounge har  fået fat i 50 nøgler til weekendens store beta test af Marvel Heroes. Marvel Hereos er et MMO udviklet af Gazillion Entertainment hvor du får lov at lege superhelt i et Marvel universet. Kræfterne bag har også udviklet Diablo så kender du dette er Marvel Hereos helt sikkert også noget for dig.

Marvel Screen3 Marvel Screen2 Marvel Screen1 Marvel Doom

 

[contact-form-7 id=”38879″ title=”Betakode til Marvel Hereos”]

Det tager lidt tid at sende meddelelsen så vær tålmodig, der kommer en bekræftelse når den er sendt.

 

Sådan bruger du din Marvel Heroes™ Beta nøgle

1.    Start med at registrerer dig på MarvelHeroes.com

2.    Når du er registreret, click “REDEEM KEY” på Account Management siden

3.    Indtast nøglen nøjagtigt som den vises inklusiv delestregerne.

Nøglen har formatet: AP19-XXXX-YYYY-ZZZZ

4.    Når meddelelsen “key redeemed successfully” vises, henter du Marvel Heroes klient programmet  HER. Du kan hente og installerer programmet når du har lyst selvom det første er muligt at spille fra fredag d. 19 april. Løber du ind i problemer så skriv til Marvel Hereos support på support@marvelheroes.com

980x100_75Kb

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment