Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Galewski’s Corner – Knights of Pen and Paper +1 Edition

 


0
Posted 19. juli 2013 by

Episode #14 af Galewski’s corner.

Galewski’s corner er en ny serie hvor jeg vil gøre mit bedste for at vise jer et nyt spil hver dag.

Det vil fungere som et preview af forskellige spil. Episoderne vil varer alt fra 5-20 min, alt efter hvilket spil vi kigger på.

I denne episode kigger vi på et spil som hedder Knights of Pen and Paper +1 Edition, spillet er udviklet af Behold Studios og udgivet af Paradox Interactive.

Knights of Pen and Paper +1 Edition er på steam beskrevet som et Indie, RPG spil, og det er en meget præcis beskrivelse.

RPG genren stammer tilbage fra brætspil som Dungeons & Dragons, og i Knights of Pen and Paper +1 Edition er det lige præcis det man spiller.

Knights of Pen and Paper +1 Edition har et kampsystem der minder meget om spil som final fantasy og den slags, temaet i Knights of Pen and Paper +1 Edition er bare at ens hold består af nogle mennesker der sidder og spiller et brætspil der ligner Dungeons & Dragons.

Spillet har et fedt soundtrack og en fed old school følelse over sig. Det helt klart værd at kigge på.

Klik her for at købe det på steam.

Abonner på min youtube kanal ThePolishDane, hvis du vil være den første til at hører om næste episode af Galewski’s Corner

Comments

comments


Michal Galewski

 
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment