Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

GTA – Rockstar lover kæmpe univers

 

0
Posted 18. december 2012 by

Rockstar var, tidligere på året, ude med nyheden omkring det enorme univers vi får lov at udforske i GTA 5. Los Santos, som GTA 5 foregår i, skulle eftersigende, være større end GTA San Andreas, GTA 4 og Red Dead Redemption – tilsammen. Dette vil sige vi får et enormt univers at lege i når GTA 5 rammer hylderne i foråret.

Rockstar stopper dog ikke her. Rockstar var i denne uge, ude og love, at vi i et af de kommende GTA spil vil kunne rejse imellem alle de forgående byer, som vi har spillet i de andre spil. Det vil betyde at vi kan rejse fra Miami i Vice City, til San Francisco i San Andreas.

Personligt er det noget jeg ser meget frem til, og jeg er ligeledes spændt på at se hvordan de håndterer tidsforskellen. Flere er nok bekendte med at GTA Vice City, der rent tidsmæssigt, finder sted i midten af 1980’erne, imens flere af de andre spil tager udgangspunkt i nutiden. Meget af Vice City’s charme, ville blive taget fra byen hvis det skulle foregå i nutiden. Det bliver derfor spændende at se hvordan Rockstar håndterer denne problematik.

Grunden til Rockstar ikke har valgt at inddrage alle byerne i GTA 5, er på grund af konsollernes restriktioner. En verden så stor som denne er ikke mulig at lave, med det indhold vores konsoller har på nuværende tidspunkt. Det eneste vi derfor kan gøre, er at vente på Playstation 4 eller en Xbox 720, før vi får lov at rejse imellem de byer, som flere af os har brugt dagevis i.

Comments

comments


Lasse Brodersen

 
Jeg er spil- og gadget anmelder her på GamersLounge.dk. Jeg spiller primært på PS3, hvor mit psn er Lasbrodersen. Derudover spiller jeg også på computer. Jeg spiller næsten alle typer spil der er på markedet, dog er mine foretrukne spil shootere og spil med en dybere historie, så som Assassins Creed.


0 Comments



Be the first to comment!


You must log in to post a comment