Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Injustice Gods Among Us – Bag Scenen

 


0
Posted 7. november 2012 by

Warner Bros. har netop frigivet en ny Injustice Gods Among Us video som går bag scenen med udviklerne fra NetherRealm Studios. Her forklarer udviklerne nogle af de mange features der kommer i Injustice Gods Among Us, når spillet udkommer i april 2013 på Xbox, PlayStation og Wii U. Det bliver en titel som trækker på features fra mange af klassiske kampsportsspil, med de kendte figurer fra DC Entertainment.

Følgende figurere er bekræftede: Batman, Catwoman, Cyborg, Flash, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Joker, Nightwing, Solomon Grundy, Superman, og Wonder Woman mens den komplette liste med figurer er endnu ikke offentliggjort.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment