Marvel Heroes er et free-to-play action rollespil (ARPG), der matcher det gameplay du f.eks. kan opleve i Diablo og andre klassiske ARPG’er. Det er Gazillion der er udvikleren bag og jeg fangede Creative Director Jeff Donais for at stille 10 hurtige spørgsmål.

rainbow_bridge (1)(Jan) Marvel Heroes er et stort projekt. Hvad er den største udfordring ved at arbejde med elsket IP som Marvel?

(Jeff) Den største udfordring er mængden af indhold vi ønsker at have med i spillet. Vi har planlagt at inkluderer 10 års indhold og er nødt til – tålmodigt – at finde det rigtige tempo for det hele.  Det er et privilegium at få lov at arbejde med IP som Marvel og de er helt fantastiske at samarbejde med.

(Jan) Hvilket tilføjelse til Marvel universet er du mest stolt af?

(Jeff) Vi er mest stolte af at kunne få plads til så mange elementer og figurer der findes repræsenteret gennem både film, tegneserier og andre kilder. Vi har bl.a. en helt som Iron-Man hvor vi har hentet inspiration af både film og tegneserier som har givet os mulighed for at skabe den perfekte kombination til spillet.

carousel-banner_Asgard

(Jan) Der er også en stor opdatering på vej?

storm_asgardian_costume(Jeff) Ja, det er ”Game Update 2.0 – Asgard” der bliver en af de største opdateringer til dato. Den første spilbare superskurk Loki med mange fede og unikke kræfter. Der er legendariske ting som Cask of Ancient Winters, Odin’s Spear, The Ultimate Nullifier, The Cosmic Control Rod, Excalibur og mange andre ting.  Du skal hjælpe Reed Richards og SHIELD med at åbne Bifrost til Asgard. Der er også blevet plads til et helt nyt system til at følge kapitlerne i historien og er du ny til Marvel Heroes så er der yderligere 9 helte af vælge imellem.

(Jan) Free-to-play er stort og vokser. Hvordan tuner I Marvel Heroes så det er foran?

(Jeff) Det vigtigste er at det skal være sjovt at spille og der hele tiden er nye helte med fede kræfter. Hvis spillet er underholdende så skal spillerne nok flokkes. Det ved vi af erfaring. Nøgles til succes er at lytte til spillerne. Vi sælger ikke en ARPG i kasse og glemmer alt om det. Free-to-play kræver at du hele tiden investerer i dine spillere. Det gør vi.

(Jan) Planer for en konsol version eller andre platforme?

(Jeff) Vores fokus er PC platformen og vi er tæt ved at kunne frigive en version til Mac. Derudover går vi med seriøse overvejelser om at lave et eller andet til håndholdte platforme.

(Jan) Har du et godt råd til en spiller som starter på Marvels Heroes?

loki(Jeff) Det bedste råd jeg kan give er at vælge den helt du føler mest for og spille i det tempo der passer dig. Der er masser af figurer og spillet giver dig et modspil gennem hele historien. Tag dig tid og nyd turen.

(Jan) Hvis du er en erfaren spiller hvad skal man så prøve?

(Jeff) Jeg er helt sikker på at erfarne spillere vil nyde at søge efter skatte. Der er forskellige spændende opgraderings pladser til skatte og muligheden for at tilpasse dem din helt. Skal du som erfaren spiller have en udfordring er Legendary Quests of Odin en glimrende mulighed for at finde unikke legendariske skatte.

(Jan) Hvad er din favorit helt og/eller spillestil?

(Jeff) Jeg spiller mest to forskellige typer. Den ene er helte der har et strategisk element som f.eks. Rocket Raccoon. Jeg synes også om helte der skyder på alt som f.eks. Hawkeye eller Punisher. Og så er der helte som Luke Cage der bare har nogle fede kræfter. Du kan ikke andet end elske at spille med dem.

(Jan) Noget man som spiller skal lægge mærke til der ikke er åbenlyst?

(Jeff) Har du spillet Diablo 2 og lignende klassiske spil, så vi du opleve at Marvel Heroeshar hentet inspireret til kræfterne, skattene og mange af de hændelser du oplever. Vi har et helt fantastisk hold af erfarne designere og det er med til at gøre Marvel Heroes til en oplevelsen ud over det sædvanlige.

(Jan) Noget jeg mangler at spørge om?

(Jeff) En af de største ting er, at vi har en 10-års aftale med Marvel som vi kun er kommet et par år ind i. Vi har et godt fundament for at skabet noget endnu større og mere underholdende.

(Jan) Tusind tak for din tid.

[box_info]Du finder Marvel Heroes via dette link[/box_info]