Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Microsoft Xbox Pressekonference

 


0
Posted 11. juni 2017 by

Så er der lidt over én time tilbage inden E3 2017 fortsætter med Microsoft Xbox’s pressekonference kl. 23:00. Der er rigtig meget på programmet og ikke mindst får vi endelig en masse nyt omkring Project Scorpio eller Xbox Scorpio som nogle også kalder den.

Microsoft og Mixer har en overraskelse til dem der følger showet på Mixer.com. Har man en profil på Mixer og er denne tilknyttet sin Xbox konto, får man nogle gratis goodies i form af spil og DLC. Dette kalder de for Xbox E3 Mixpot. Hvordan du får adgang til godterne og hvordan du linker Mixer til din Xbox konto, kan du læse mere om her!

Vi håber på et brag af et show med masser af nyt. Det forlyder at showet kommer til at løbe lidt længere end normalt. Men hvem har noget imod det.

Vi er forberedt på en spændende fremtid med Xbox, er du?

Comments

comments


Jonas Plum

 
Jeg er en ung gamer fra det Nordjyske. Med gamerblod i årene og mange virtuelle år på bagen, har jeg prøvet og ejet de fleste spillekonsoller. Dog indrømmet, PlayStation fan helt ind til benet. Er altid nysgerrig mht. hvad fremtiden bringer inden for spil, film, gadgets osv. Det er en fantastisk tid vi lever!


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment