Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

MW3 Spec Ops – Light ‘Em Up

 

0
Posted 7. august 2012 by

 
Artikel
 
 

mw3-specops

Der er kommet ny Spec Ops mission og med den følger både nye udfordringer og Gamer Score. Derfor viser GamersLounge igen vores bud på hvordan du kan få de tre eftertragtede stjerner.

I Light ‘Em Up skal du først skyde fjender så de dropper informationer, så skal informationerne samles op så du ved hvor den person du skal redde befinder sig. Den kan uden problemer gennemføres på under 10 minutter. Hvis du spiller med en anden sidder den ene i helikopteren i den første sektion af banen mens I begge deltager side om side i den sidste del. God fornøjelse.

Der findes helt sikkert masser af spillere som er meget hurtigere eller har et nyt og spændende trick for at få endnu flere point. Del gerne dine erfaringer i kommentarere. Gennemgangen af den enkelte bane er vores inspiration til dig som ønsker at få alle 3 stjerner.

mw3-specops1

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment