Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

MW3 Spec Ops – Negotiator

 
 
Overblik
 

Kategori:
 


Sammendrag

Der er kommet nye Spec Ops missioner og med dem følger både nye udfordringer og Gamer Score. Derfor viser GamersLounge igen vores bud på hvordan du kan få de tre eftertragtede stjerner. Nedenfor finder du walkthough for den anden spec ops mission Negotiator. Negotiator er en af de bedst Spec Ops baner i serien. Presset […]

0
Posted 14. marts 2012 by

 
Artikel
 
 

mw3-specops

Der er kommet nye Spec Ops missioner og med dem følger både nye udfordringer og Gamer Score. Derfor viser GamersLounge igen vores bud på hvordan du kan få de tre eftertragtede stjerner. Nedenfor finder du walkthough for den anden spec ops mission Negotiator.

Negotiator er en af de bedst Spec Ops baner i serien. Presset ved at gidslerne bliver livideret hvis du ikke er hurtigt nok giver et naturligt pres for at komme igennem hurtigt. Samtidig er der både snige, skyde og breach elementer som er med at til at gøre banen rigtig underholdende. Nå ja så stiger sværhedsgraden støt gennem misionen.

Rigtig god fornøjelse med Negotiator

Der findes helt sikkert masser af spillere som er meget hurtigere eller har et nyt og spændende trick for at få endnu flere point. Del gerne dine erfaringer i kommentarere. Gennemgangen af den enkelte bane er vores inspiration til dig som ønsker at få alle 3 stjerner.

mw3-specops1

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment