Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Preview Dead Space 3 Co-op

 


0
Posted 28. januar 2013 by

Denne gang tager vi en lidt anderledes tilgang til et preview. Den 8. februar er det igen tid til at spille Dead Space 3 der indeholder både singeplayer og online co-op. Ovenfor kan du se de første 10 minutters co-op gameplay. Issac Clarke er havareret på planeten Tau Volantis sammen med sin co-op partner John Carver, som vi spiller.

Dialogen og gameplay er forskelligt i singleplayer og co-op hvilket du kan opleve når du spiller demo’en. Dead Space 3 markerer afslutningen på serien i denne omgang og vi får endelig forklaringen på Black Markers. Det ser som sædvanlig godt ud og co-op er en lækker tilføjelse.

 


 
Der en en Dev-Team udgave som kun produceres i 5000 eksemplarer. Der bliver selvfølgelig masser af necromorphs, som f.eks. nedenstående fætter der som en evig sulten teenager er i fuld gang med at tømme køleskabet.

Dead-Space-3-preview-1

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment