Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Preview: Killzone Mercenary

 

0
Posted 24. juli 2013 by

killzone mercenary 01

Velfungerende og overskuelig HUD

Jeg har længe ventet på en rigtig god shooter til PS Vita. Unit 13 er stadig den mest overbevisende hvor Resistance Burning Skies var gennemsnitlig underholdning sammenlignet med Call of Duty Black Ops Declassified som var en katastrofe. Nu venter jeg så på at de 2,2 Gigabyte til Killzone Mercenary bliver downloaded så jeg kan se om det er her der kommer FPS kærlighed til PS Vita.

Killzone Mercenary benytter en tilpasset udgave af Killzone 3 motoren fra Guerilla Games. PS Vita udgaven er bygget fra bunden og derfor er forventninger til Guerilla Cambridge også høje. Denne preview kode er missionen Lightning Strike og det imponerer fra start. Du er lejesoldaten Arran Danner der tager arbejde fra både ISA og Helghast i historier der foregår parallelt med handlingen fra Killzone 2 og 3. Der er en introduktion til missionen som tager en lille time at gennemfører hvis du ikke lige vælger den letteste sværhedsgrad. Du kastes ud i handlingen med en HUD som minder om det du kender fra andre FPS’ere.

Mmmm, ligger godt i maven!

Mmmm, ligger godt i maven!

Det tager ikke mange minutter før jeg er fortrolig med styring og nedlægger Helghast til højre og venstre. AI’en er glimrende og gør et seriøst forsøg på at lave den ene knibtangsmanøvre efter den anden. Der er også afsnit hvor du kan snige dig rundt for at afhører officerer eller bare nedlægge en enkelt uopmærksom fjende helt lydløst. Det sker alt sammen i smukt detaljerede omgivelser. Jeg har altid synes godt som sci-fi shootere og Killzone er tilstrækkelig tæt på noget som virker som en nær fremtid til at det er blandt mine favoritter.

killzone mercenary 05

Har jeg nok brikker at flytte med?

I denne mission skal du aktiverer artilleri for at skyde en rumskrydser ned. Det involverer helt traditionelt opgaver med at trykke på knapper for at få paraboler i stilling for til sidst at hacke ind i målsystemet. Det gøres med et minispil som jeg synes er rigtigt udmærket. Du skal placere brikker så du får mønsteret dækket og det er noget at det bedre jeg længe har set af minispil i en shooter.

Fine ting for en rask dreng eller pige.

Fine ting for en rask dreng eller pige.

Du er selvfølgelig lejesoldat og det betyder også masser af forskellige former for våben og udstyr. Point tjener også som spillets møntfod og du kan selvfølgelig stoppe hos din venlige lokale sortbørs våbenhandler for at få suppleret arsenalet. Noget som godt kunne gå hen at blive en favorit er den lille drone du kan styre rundt. Det skal jeg nok få masser af sjov ud af,

Det er preview kode og baseret på det så synes jeg det er rigtigt godt. Visuelt er det noget af det flotteste jeg har set. AI er velfungerende og det eneste zerging jeg så var Helghast med shotguns. Desværre var der ikke mulighed for at prøve multiplayer, som er det jeg har savnet i f.eks. Unit 13. Hvis Lightning Strike er repræsentativ for Killzone Mercenary ser det ud til at blive et must have i september.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment