Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Sådan får du selvlysende alien bamser i Call of Duty Ghosts

 


0
Posted 11. februar 2014 by

ghost easter 02Har du ikke selv fundet det så er her en vejledning i at få selvlysende alien bamser i Call of Duty Ghosts. Du skal ind i spiltypen Extinctions og du kan let prøve den solo. Få den første hive af vejen, og tag sniper riflen VKS der er på klippen til venstre når du løber op mod motellet. Så skyder du bogstavernen L, O og så igen L. Hvis du rammer korrekt så kvitterer Ghosts med teksten LOL i farver som du kan se på skærmbilledet.

Herfra vil de aliens du skyder eksplonerer i selvlysende alien bamser. Den holder en fast tid og vil du gerne forsætte med effekten så skyder du bare L, O og L én gang til. Videoklippet viser dig hvordan. Det er så et af de Easter Egg der findes i Call of Duty Ghosts.

ghost easter 03

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment