Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Street Fighter X Tekken – Preview del 3

 


0
Posted 19. februar 2012 by

 
Artikel
 
 

sfxt_002

Der har været et par spørgsmål omkring Pandora og Scramble Battles. Nedenfor finder du en video med Scramble Battle og et screenshot fra træningslektionen omkring Pandora.

 

Scramble Battle:

Du kan aktivtere Pandora hvis du når under 25% liv. Du dør øjeblikkeligt og den anden spiller bliver sat ind med fuld  meter og nogle ganske få sekunder til at afgøre kampen. Når Pandora udløber bliver den sidste spiller KO’et.

sfxt_10

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment