Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Video af alle 16 Missioner i Modern Warfare 3

 

0
Posted 22. januar 2012 by

 
Artikel
 
 

mw3-specops

Så er de sidste to Modern Warfare 3 Special Operation i kassen og dermed kan vi præsenterer en gennemgang af alle 16 missioner. Har du ikke alle 48 stjerner er der nu ikke længere en undskyldning for ikke at komme igang med at samle de sidste.

Firewall og Fire Mission kan både gennemføres i splitscreen og som matchmaking coop. De er her kørt som splitscreen så du har en mulighed for at se missionen samlet. Tak til brormand aka PuzzleBrick for denne gang at tage missionerne i splitscreen og ikke online.

Stay Sharp

Milehigh Jack

Over Reactor

Hit and Run

Toxic Paradise

Fire Wall

Fatal Extraction

Hostage Taker

Charges Set

Resistance Movement

Little Bros

Invisible Threat

Server Crash

Smack Town

Flood the Market

Fire Mission

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment