Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Video med alle 24 MW3 Spec Ops missioner

 

0
Posted 7. august 2012 by

 
Artikel
 
 

mw3-specops

Mangler du af få de sidste stjerner i Modern Warfare 3’s Special Operations? Er der én mission som bare driller helt vild? Nedenfor finder du video med GamersLounge’s forslag til hvordan du takler alle de Spec Ops missioner som er med i Modern Warfare 3 og alle som er udgivet som DLC.

Der findes helt sikkert masser af spillere som er meget hurtigere eller har et nyt og spændende trick for at få endnu flere point. Del gerne dine erfaringer. Gennemgangen af den enkelte bane er vores inspiration til dig som ønsker at få alle 3 stjerner.

Det er nu slut med Spec Ops for denne gang. Hvis du savner noget action efter de mange Spec Ops missoner så er der denne gang også kommet spiltypen Chaos. Her vælter fjender frem og spawner nærmest omkring dig. God fornøjelse.

Special Delivery (sjov for 2 personer)

Light ‘Em Up

Vertigo

Arctic Recon

Iron Clad (sjov for 2 personer)

Kill Switch (sjov for 2 personer)

Negotiator

Black Ice

Fire Wall (kræver 2 personer)

Fire Mission (kræver 2 personer)

Hostage Taker

Charges Set

Fatal Extraction

Resistance Movement

Toxic Paradise

Little Bros

Hit and Run

Invisible Threat

Over Reactor

Server Crash

Milehigh Jack

Smack Town

Stay Sharp

Flood the Market

mw3-specops1

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment