Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 

 
Seneste nyt
 

FAQ

Dette er vores område med de mest stillede spørgsmål og vores svar, i daglig tale kaldet FAQ eller Frequently Asked Questions. GamersLounge udvikler sig hele tiden. Det betyder at når vi først er tilfredse med nogle områder, så går vi igang med at udvikle andre. Derfor vil der naturligt altid være omåder som ikke fungerer optimalt.

 

Velkommen og god fornøjelse med GamersLounge

 

Hvordan logger jeg på eller registerer mig for første gang?

Standard login

I menu linien øverst finder du til venstre for de små ikoner til RSS, FaceBook og Twitter, menu-punkter til at logge ind og til at registerer dig for første gang. Kan du ikke huske dit kodeord kan du få sendt et nyt til den e-mail adresse du er registreret under når du under punktet login. Du kan vælge Dansk som sprog og så får du danske tekster. Dit valgt bliver husket i din profil. Når du er logget ind så skifter Registrer til “Site Amin”. Under “Site Admin” kan du ændrer dine oplysninger og bl.a. vælge om du vil have WordPress line øverst vist. Du kan også se hvad du har kommenteret af artikler og meget andet.

 

Jeg kan ikke logge på eller har glemt mit kodeord?

Dit brugernavn med den e-mail du registrerede dig på er blevet overført. Bed om at få sendt et nyt password, så er du igang igen.

 

 

Hvordan får jeg et billede på min gravatar?

Din personlige profil

Vi flytter over mod noget som er mere standardiseret og derfor vil vi også gerne integrerer med eksisterende services. Anvender du Gravatar.com så linker vi til den gravatar du har valgt der. Det er enkelt både for dig og os, så prøv det. Vi laver også mere integration til Twitter, RSS og Facebook. Vi lægger forsigtig ud med Twitter, hvor du både kan følge os på GamersLoungeDK og den enkelte skribent. Du har selv mulighed for at sætte dine personlinge sociale medier op på din profil side. Her kan du også vælge om den øverste WordPress linie fast skal vises på skærmen. Denne kaldes Toolbar eller Værktøjslinie. Du kan altid komme til din personlige profilside ved at vælge “Site Admin”.

 

Hvad er planen?

Vi forsætter selvfølgelig med alt som er spil relateret og kommer gennem vinteren til at dække bredere hvilket også betyder gadgets, film og hvad vi nu ellers synes er spændende. Vi kommer også til at kikke på hvordan vi bedre kan præsenterer indhold så du får lettere ved at få det som har din interesse. Det bliver med nye kategorier, tags og widgets. Det er bl.a. derfor at højre siden når du kigger på en nyhed i øjeblikket er helt tom. Det bliver altså mere et magasin eller et blad.

 

Bliver designet lavet pænere?

Ja vi kigger også design. Der er områder som skal laves bedre. Aktuelt er det vigtigere at indhold som anmeldelser, nyheder, interviews og alt andet indhold er let og hurtigt tilgængeligt. Som alt andet er det en proces og designet er nået et stykke vej og vil blive forbedret undervej.

 

Hvad kommer til at være hvor?

Forsiden bliver mere dynamisk forstået på den måde at vi let kan lave tema dage, når der f.eks. er E3, Gamescom eller andre former for begivenheder. Den øverste ticker “Seneste nyt” viser hvad der senest er kommet på siden. Det store slideshow nedenfor viser indhold som har en lidt længere levetid end nyheder. Det kan være anmeldelser og andre former for artikler. “Video feed” viser seneste indhold hvor der er video enten i form af anmeldelse, trailer eller andet med det her meget moderne levende billeder. Sidste sektion er 3 grupper af indhold med det seneste inden for nyheder, anmeldelser og artikler.

 

Skal jeg nu til at clicke mig gennem flere sider?

Nej det bliver ikke tilfældet. Vi ønsker at have en artikel, en nyhed eller en anmeldelse på én side. Det betyder at du vælger det du gerne vil læse og har hele indholdet på én side. Billeder er nu også dynamiske så de kan vises i fuld størrelse når du clicker på dem i alle nye anmeldelser. Dermed kan du se et mindre billede i anmeldelsen og samtidig se et billede i fuld opløsning. Der er så også mini-sider for på nyheder, artikler og anmeldelser, som du vælger på menu’en øverst. Kigger du på anmeldelser så kan du nu også vælge genre, platform, udgiver og meget andet så du let kan finde områder som har din interesse.

 

Kommer der nu en synflod af reklamer på GamersLounge?

Vi ønsker til enhvert tid at have en kritisk holdning til hele industrien. Hvis der er udviklere og udgivere som gerne vil have bedre omtale, synes vi det bedst opnåes ved at lave bedre spil og ved at være mere fokuseret på at give kunderne, altså dig, en bedre oplevelse med mere værdi. Der skal også betales regninger og teknikken giver mulighed for at have reklamerer. Lige nu liger der en fast GoViral reklame box øverst til højre. Klik på den, så få vi lidt penge til at komme med nye ting.

 

Det virker rodet med blandingen af dansk og engelsk!

Ja, det har du ret i. Vi er et dansk medie som skriver på dansk. Derfor kommer vi også til at finde og oversætte engelsk ord og fraser til dansk. Vi synes at indholdet på siden er vigtigere mens vi over tid får oversat de engelske fraser til dansk. Du kan selv vælge dansk for hovedparten af menu’er på din personlige profil.

 

Kontakt formular

Opdager du fejl, har du ris, ros eller på anden måde behov for at kontakte GamersLounge så benyt nedenstående formular.

Venlig hilsen Redaktionen.

 

[contact-form-7 id=”4931″ title=”Kontakt GamersLounge”]