Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

EL33t Elite Gamingstol V2 anmeldelse

 
 
Overblik
 

Kategori: ,
 
Producent:
 
Fakta: En god og solid gamerstol til en fornuftig pris. Masser af komfort og aggressive farver.
 
Værd at vide: Anskaf jer et underlag da hjulene laver mærker.
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4/5


User Rating
2 total ratings

 

Det positive


God komfort. Nem at samle. Gode indstillingsmuligheder. Duften af ny bil.

Det negative


De to armlæn sidder for langt fra stolen. Hjulene virker en smule for billige.


Samlet vurdering

EL33T V2 gamerstolen har været under lup og har givet os en rigtig god oplevelse. Den er value 4 money og er lavet i lækre materialer.

0
Posted 19. januar 2017 by

 
Anmeldelse
 
 

Det er ikke så tit vi ser en test og anmeldelse af en gaming stol. Selvom at en gaming stol finder mere og mere indpas i kontormiljøer og ikke mindst i gamerrum og stuer rundt omkring. Spørgsmålet er tit om det kan svare sig at opgradere fra en almindelig kontorstol som vi kender det, og så over til en gamerstol.

Jeg har flere gange været forbi Bilka og Elgiganten og set på de stole som findes i et væld af udgaver og farver. Prisen svinger lidt på de forskellige og koster fra Ca. 1.200kr. og op til flere tusinde kroner.

EL33t Elite gaming stol V2 ligger lige i midten på omkring de 1.500kr. Men som sagt. Kan de betale sig at opgradere.

Jeg ville lyve hvis jeg svarede nej, fordi der er en meget væsentlig forskel i både komfort og følelsen af kvalitet.

El33T V2 er toppen af gaming stole fra EL33T, lavet i læder, blødt skum og forskellige indstillings muligheder. Den er udformet som et recarosæde dog væsentligt bredere og en hel del dybere. Komforten er virkelig god og er meget behagelig.

Meget vigtigt for stolen er at den er ret nem at samle og tog ikke mere end 5 minutter fra delene var oppe af pakken, til den stod fuldt samlet. Der skal ikke den store NASA teknikker til at samle den, så har man samlet IKEA møbler, så burde den ikke volde de store problemer.’

Noget ikke helt uvæsentligt hos de mandlige brugere, så dufter stolen af ny bil, hvilken jeg godt vil understrege som et øm punkt ved mig. Fordi hvem pokker kan ikke lide duften af ny bil.

Jeg har brugt stolen nu i et par uger og kan kun sige at min “gamle” kontorstol nu må se sig slået og derved indtage den sørgelig plads i kælderen blandt edderkopper og støv. Der er ingen tvivl om at en gamerstol er en klar opgradering. Jo prisen er derefter, men man får også langt mere komfort ved en gamerstol.

EL33T V2 kommer med en lændepude som fastgøres med to brede elastikremme og en nakkestøtte, der også har en bred elastikrem, for at fæstne den til stolen. Dejligt at man kan tage dem af og på efter behag.

Alt er dog ikke lutter solskin ved EL33t V2. De to armlæn sidder meget langt ud i hver side. Selvom jeg er en smule bred over skuldrene, så fandt jeg det desværre ikke som den optimale placering for dem. Der foretrak jeg dem der sad på min kontorstol i forhold til dem, som sidder på EL33T V2.

Hjulene på EL33T V2 virker også en smule plastik-agtig og knap så holdbare, men jeg oplevede nu ikke de store problemer med dem. Jeg vil dog anbefale at man køber et underlag til gamerstolen, da hjulene laver mærker i gulvet, hvis man ikke har det.

 Samlet vurdering:

EL33T V2 gaming stol er en ganske god investering hvis man sidder mange timer foran computeren. Jeg vil da både anbefale den til almindelig kontorbrug og gaming. Prisen variere lidt fra 1.299kr til 1.699kr. alt afhængig af hvor man kigger henne. Men den ligger ikke i den dyre ende af gamerstole.

Det eneste der trak lidt ned var de to armlæn som beskrevet ovenover, sad alt for langt fra stolen.

Jeg giver stolen 4 ud af fem stjerner, da der stadig er plads til forbedring.

 

Tak til Aurora Group Danmark for at gøre denne test og anmeldelse mulig.

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment