Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Games of Thrones sæson 7 anmeldelse

 

 
Overblik
 

Fakta: Dette er næstsidste sæson af Game of Thrones
 
Værd at vide: Det er lykkedes at få Jerntronen fra Game of Thrones til Danmark. Den vildeste selfie mulighed for alle! Jerntronen vil være i: - Elgiganten, Glostrup 13. og 14. december. - Bilka, Fields Shopping Center 15. og 16. december.
 
Vurdering
 
 
 
 
 
4.5/5


User Rating
1 total rating

 

Det positive


Det er enestående historiefortælling

Det negative


Handlingen kan føles sammenpresset eller forceret


Samlet vurdering

For mig er sæson 7 en af de bedste i seriens levetid. Det er en historie der bliver brølt ud og jeg glæder mig specielt over at kvinderne i serien får deres historie fortalt. Det er også nu det spidser til, for historien afsluttes med næste sæson. Vi graver rigtigt i hver af de store personligheder. Selvfølgelig for at få svaret på spørgsmål. Hvem kommer til at sidde på tronen?

0
Posted 11. december 2017 by

 
Anmeldelse
 
 

Vi er nået til næstsidste sæson i Game of Thrones og det har aldrig været mere spændende. Det kan være svært at følge med, så her er hvor vi står da sæson 7 begynder. Daenerys Targaryen har endelig sat kurs mod Westeros med hendes hære, drager og den nye Tyrion Lannister – ‘Hand of the Queen’. Jon Snow er blevet udnævnt konge af Norden efter at have besejret Ramsay Bolton i ‘Battle of the Bastards’ og har taget Winterfell tilbage til House Stark. I King’s Landing, har Cersei Lannister vundet ‘The Iron Throne’ ved at have brændt High Sparrow, hans følge samt rivalerne i Sept of Baelor. Mens gamle alliancer dør hen og nye opstår, marcherer en hær af døde mænd mod Muren – en hær, der truer at ende de syv kongedømmer for altid.

Der er bygget op til noget af et brag efter en lidt blodfattig sæson 5 hvilket helt sikker har været med vilje. Sæson 6 var der igen noget mere gang i hvor David Benioff og Dan Weiss tog en noget anden retning end George R. R. Martin. Det er Martins bogserie “A Song of Ice and Fire” som Game of Thrones er bygget over. Fra sæson 6 bliver historien mere egnet til TV mediet med karakterer så de store skuespillere som bl.a. danske Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk, bedre kan skabe en forbindelse til seerne.

I sæson 7 bliver tempoet også sat i vejret og det giver en generelt mere hæsblæsende oplevelse. Væk er de lange rejse scener og hvad der tidligere tog 10 afsnit er nu barberet ned til 7. Der er også kommer også til udtryk gennem de mange store slag hvor de forrige afsnit kun havde én i hver sæson. Nu kommer der flere. Game of Thrones har hele vejen igennem været en serie med et stort budget og det virker som om sæson 7 endnu engang sprænger rammerne. Det er simpelthen en fornøjelse at opleve den ene mere action fylde afsnit efter det andet.

For mig er sæson 7 en af de bedste i seriens levetid. Det er en historie der bliver brølt ud og jeg glæder mig specielt over at kvinderne i serien får deres historie fortalt. Det er også nu det spidser til, for historien afsluttes med næste sæson. Vi graver rigtigt i hver af de store personligheder. Selvfølgelig for at få svaret på spørgsmål. Hvem kommer til at sidde på tronen?

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment