Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Wolf Link Amiibo anmeldelse

 

 
Overblik
 

Kategori:
 
Producent:
 
Fakta: Du godt godt spille The Legend of Zelda: Twilight Princess HD uden den Amiibo, men den bedste oplevelse er uden tvivl hvis man har den.
 
Værd at vide: Wolf link Amiibo kan købes særskilt hvis man ikke har købt den bundle udgave der er af The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U.
 
Vurdering
 
 
 
 
 
5/5


User Rating
no ratings yet

 

Det positive


Den er super flot at have stående i samlingen, og er et must have hvis man har The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U.

Det negative


Det eneste negative er måske prisen som særskilt Amiibo. Køb den bundle der er, for det kan bedst betale sig.


Samlet vurdering

Wolf Link Amiiboén er uden tvivl et køb værd hvis man har The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U, for den giver spillet en del ekstra levetid. Men er man samler, så er den også et køb værd da det er en Amiibo i den flotte ende da den er ret detaljeret og gennemført.

0
Posted 7. marts 2016 by

 
Anmeldelse
 
 

Det er kun en lille uge siden vi anmeldte The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U, og nu vil vi se lidt nærmere på Wolf Link Amiiboén som kan købes ved siden af spillet.

wolf1

Der er gode muligheder ved at købe denne Amiibo særskilt, eller som mange nok vælger at købe The Legend of Zelda: Twilight Princess HD – Amiibo Bundle pakken, for den indeholder ud over spillet, både et Soundtrack til spillet og selvfølgelig en Amiibo, og den fås til en god pris som minder ret meget om prisen som spillet alene.

Men vi ville bare fortælle om at muligheden er der, hvis du skulle have købt spillet uden denne lækre Amiibo. Men lad os se hvad man får ud af denne Wolf Link Amiibo.

wolfsave

Den første lækre feature er, at man kan gemme sit spil på sin Wolf Link Amiibo, hvilket er ret lækkert, for hvis du på spillets title screen aktivere din Wolf Link, så går den direkte i gang med dit spil.

Men det som folk mest vil erhverve denne Amiibo for, er den låser op for en hule ved navn ”The Cave Of Shadows” og det er en hule som er værd at prøve. For den er bygget op på den måde, at man skal klare små horder af fjender på tid, og hvis du klarer det hele så er der en god bonus at hente. Og i gættede rigtigt, den afslører vi selvfølgelig ikke.

Måden man får denne ”The Cave Of Shadows” er at du skal gå ind i din collection, og så skal du bare aktivere din Wolf Link Amiibo der, og så er du ellers i gang. Men vi kan med det samme sige, at du ikke bare kan starte spillet op og aktivere den, for man skal først have låst Amiibo funktionen op i spillet ved at have spillet lidt.

Men det kan siges med det samme, at det er spille tiden værd, for ud over den fede bonus der er ved Wolf Link Amiiboén, så hvis du har andre Zelda Amiibo´s så er der flere ting at hente.

alle

Bruger du Link eller Toon Link så vil du få flere hjerter i spillet. Bruger du Zelda eller Sheik Amiiboén får du adgang til flere pile. Og sidst men ikke mindst, hvis du bruger Ganodorf Amiiboén vil du spille Hero Mode som du aldrig har gjort det før, og det er kun for de hardcore spillere kan vi sige.

Vi kan afslutningsvis vende tilbage til Wolf Link Amiiboén og sige at den er uden tvivl et køb værd hvis man har The Legend of Zelda: Twilight Princess HD til Wii U, for den giver spillet en del ekstra levetid. Men er man samler, så er den også et køb værd da det er en Amiibo i den flotte ende da den er ret detaljeret og gennemført.

wolf forside

Vi takker Nintendo og Bergsala for at gøre den anmeldelse mulig

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment