Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

17 facts om PlayStation 4

 

0
Posted 14. juli 2013 by

1. Menuen som du i PlayStation 3 kender som XMB, Cross Media Bar, redesignes i PlayStation 4 til PlayStation 4 Dynamic Menu.

2. Det er den første PlayStation hvor der ligger et HDMI kabel med i pakken.

3. PlayStation 4 kommer med 500Gbyte harddisk som du selv kan opgraderer.

4. Du kan logge ind på enhver PlayStation 4 og spille din digitale samling af spil. Kombineret med Play-As-You-Download er du i gang hurtigt og kan spille så længe du er logget ind.

5. Du kan udnævne én PlayStation 4 til at være din ”hjemme” PlayStation. På denne maskine er alt dit indhold altid tilgængelig, også for andre brugere. Dette inkluderer PlayStation Plus.

6. PlayStation 4 har ikke nogen from for regionslås, så brænder du for JRPG kan du importerer direkte fra Japan.

7. Det nye PlayStation 4 kamera kan optage i 3D og har fire mikrofoner så det kan bestemme lyd meget nøjagtigt. PlayStation 4 fungerer glimrende uden et tilsluttet kamera.

8. Du kan skifte mellem forskelligt indhold ved at trykke på PlayStation knappen. Har du svært ved at holde fokus, kan du skifte mellem at spille og se en film, hvilket nok skal drive de fleste til vanvid.

10. Det touchpad der findes mellem de to vinger på kontrollere fungerer også som en knap du kan trykke på.

11. Der kommer en app til Android og iOS så du kan bruge smartphones og tablet som en ekstra skærm og kontroller til PlayStation 4. Den forventes at komme umiddelbart efter udgivelsen af PlayStation 4. Du kan via app’en til PlayStation 4 hente flere spil og se hvad dine venner spiller.

12. Der er på PlayStation nu mulighed for cross game chat, så du kan chatte med dine venner selvom i ikke spiller samme spil.

13. PlayStation 4 optager automatisk de seneste 10 sekunders gameplay som du kan uploade ved at benytte Share knappen. Videoklippet bliver uploaded i baggrunden mens du kan fortsætte med at spille.

14. PlayStation 4 har en pause funktion. Trykker du på Power knappen går PlayStation 4 i Suspend (pause). Så kan du hente pizza, tage mere at drikke eller lige nå en biologisk pause.

15. PlayStation har en dedikeret chip så den kan downloade eller lave opdateringer i baggrunden, også når den er i Suspend.

16. Dit PlayStation Plus abonnement fungerer på tværs af alle dine PlayStation enheder. Så det betyder både PlayStation 3, PS Vita og PlayStation 4. Og prisen bliver den samme.

17. Der er mere end 140 spil under udvikling til PlayStation 4.

 

 

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment