Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

ABCiTY får gennembrud for computerspil i skolen

 

0
Posted 19. december 2012 by

Landets to største byer København og Aarhus har netop tilsammen købt ca. 10.000 eksemplarer af det danske computerspil ABCiTY.

ABCiTY er et såkaldt lærings-spil, der i de to byer skal bruges til undervisningsbrug i indskolingen – primært 0. og 1. klasse.

Folketinget har i år bevilliget en ekstraordinær pulje til folkeskolerne til investring i digitale læremidler. På den baggrund har foreløbig landets to største kommuner altså valgt ABCiTY, der med en videnskabelig tilgang forener underholdning og undervisning.

ABCiTY er yderligere i gang med et stort udviklingsprojekt sammen med National Videncenter for Læsning, Greve Kommune og Fornyelsesfonden. Projektet vil resultere i en gennemgribende opdatering af ABCiTY universet, der vil komme til salg til både private og institutioner fra starten af 2013.

“Vi mener ikke at børn lærer at læse alene med digitale læremidler, men det er et super godt supplement til undervisningen som kan skabe nysgerrighed, motivation og grundlæggende basisviden om bogstaver, rim, synonymer osv.”, fortæller Stefan Krogh-Hansen, der er direktør i ABCiTY.

ABCiTY er også et browserbaseret læringsspil, der frit kan spilles for et engangsbeløb på kun 49 kr. Spillet findes på www.abcity.dk og som enkeltstående apps på Apples App-store.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment