Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

ADATA lancerer to nye eksterne harddiske: HV300 og HD330

 

0
Posted 15. april 2018 by

ADATA Technology lancerer HV300 og HD330 – to stilfulde eksterne harddiske med fokus på mobilitet og holdbarhed. HV300 og HD330 produceres med kapaciteter på 1 TB, 2 TB, 4 TB og 5 TB.

HV300 – slank, sofistikeret og sikker

Kombinationen af USB 3.1, ADATA-stødcensorer, som øjeblikkeligt stopper al harddiskaktivitet, hvis enheden fx tabes på gulvet, og HDDtoGO-software med 265-bit AES-kryptering giver en hurtig og sikker oplevelse. Med en tykkelse på kun 10,3 mm* er HV300 let at have med – både i hånden og i rygsækken. Det elegante, slanke design med en blank overside og en lækker, tekstureret ramme vil tilfredsstille selv den mest kræsne bruger. HV300 kan fås i fire forskellige farver: Sort, rød, hvid og blå.

HD330 – robust og stødabsorberende

HD330 er omsluttet af et kompakt og stødabsorberende silikonelag, og den er designet til at modstå de uundgåelige stød, fald og knubs, som den får i dagligdagen. Harddisken er udstyret med DDDtoGO-software med 265-bit AES-kryptering, USB 3.1 og samme ADATA-stødcensorer (en rød lampe blinker, når de aktiveres) som i HV300. Derfor kan brugerne være sikre på, at deres data forbliver intakte – også selvom de taber harddisken på gulvet. HD330 kan fås i tre farver: Sort, rød og blå.

HV300 og HD330

  • Stor lagerkapacitet: Vælg mellem 1 TB, 2 TB, 4 TB og 5 TB
  • Hurtig overførselshastighed med USB 3.1
  • ADATA-stødcensor: Al harddiskaktivitet stopper øjeblikkeligt, hvis enheden fx tabes på gulvet.
  • Sikre og beskyttede data takket være HDDtoGO-software med 265-bit AES-kryptering
  • Stødabsorberende design, som tåler hård behandling (HD330)
  • Slankt design med en tykkelse på kun 10,3 mm (HV300)

Om ADATA

ADATA Technology er en af verdens største leverandører af DRAM-moduler og USB-flashdrev, og de leverer komplette løsninger, inklusive hukommelseskort, SSD-drev og eksterne harddiske. ADATA producerer også mobil strøm til mobile enheder, og virksomheden er også storleverandør af LED-belysning. ADATA-produkter modtager fortsat stor international anerkendelse fra organisationer som IF Design Awards (Tyskland), Red Dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japan), Best Choice of Computex Awards og Taiwan Excellence Gold Awards. Virksomhedens slogan – Love, Life, Dreams – legemliggør ADATA-varemærket og innovative lagringsprodukters rolle i den menneskelige stræben efter universelt eftertragtede idéer. Besøg www.adata.com for at få flere oplysninger.

*1 TB- og 2 TB-udgaverne af HV300 har en højde på 10,3 mm, mens de større udgaver (4 TB og 5 TB) har en højde på 19 mm.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment