Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

AMD’s teaser trailer om next-gen APU

 


0
Posted 4. juni 2013 by

En APU er en kombineret CPU og GPU, det er lige præcis sådan en at AMD reklamere for at de har på vej.

AMD vil sikre sig at alle har hørt om deres next-gen APU serie, den såkaldte A-serie.

Derfor har de fået udarbejdet en prærenderet og ikke mindst actionfyldt teaser trailer. Folkene der står bag denne trailer er DigicPictures, som man må sige har massere erfaring i denne branche. DigicPictures har ansvaret for massere af prærenderede trailere, såsom trailer til; Assassins Creed IV: Black Flag, Halo 4 og Mass Effect 3.

Traileren indeholder en kampscene, hvor de nye APU’er kæmper mod Apps. Kampen er tydligt inspireret af Star Wars, Halo og Tron universerne.

AMD har også leaket nogle informationer omkring de kommende APU’er, en udvalgt Benchmark test for den kommende A10-6800K – den største af de kommende APU chips.

Denne test antyder at A10-6800K kan kører SimCity i 1080p opløsning, med max settings med 93 FPS, uden at have nogen dedikeret GPU til hjælp.

A10-6800K er en 4.4 GHz chip.

 

Comments

comments


Michal Galewski

 
Jeg er en fyr i starten af 20′erne, som elsker at spille alle de spil jeg kan komme i nærheden af. Mest af alt spiller jeg på PC som ThePolishDane, sammen med mine venner. Min fremtidsplan er at blive spiludvikler med speciale i Software Udvikling. Jeg laver også lidt gameplay videoer på min youtube kanal.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment