Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Android versionen af Super Mario Run har endelig fået dato

 

Posted 19. marts 2017 by

Vi skal helt tilbage til December måned sidste år, hvor vi fik det længe ventede Super Mario Run til iOS enheder. Efter kort tid vidste vi også at der ville komme en Android version, men bare ikke hvornår. Men det ved vi så nu.

For nu har Nintendo endelig sat dato på hvornår spillet udgives til Android. Og vi skal faktisk ikke vente særligt længe.

Super Mario Run udgives nemlig til Android den 23. Marts, så det er jo lige om hjørnet. Ikke nok med det, så kan vi også fortælle at iOS versionen får en større opdatering som hedder 2.0.0 som blandt andet giver os nye karakterer at spille med i Super Mario Run. Dette sker også den 23. Marts.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)