Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Årets (endnu) dårligste Special Edition?

 

0
Posted 21. januar 2013 by

Deep Silver, som er udvikleren bag Dead Island: Riptide, har annonceret en Special Edition kaldet Zombie Bait. Zombie Bait udgives i en række Europæiske lande og Australien hvor det store trækplaster er en bikini-klædt barmfager kvinde med afrevne lemmer og hoved. I USA hvor debatten om spils effekt på unge igen er bludset op udgives Rigor Mortis udgaven som kun indeholder en dukke, en oplukker formet som en zombie arm og en nøglering. Hvor tøset er det lige?

Redaktionen er normalt til alle former for swag. I dette tilfælde skal Deep Silver fremhæves for 2013’s første kandidat til årets marketing’s flop. Det er et af de marketingsforsøg hvor jeg som gamer skammer mig over min interesse  og igen kommer til at forklare at det er mentalt sunde og raske mennesker som spiller konsol og PC.

rigor mortis

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment