Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Army of Two: The Devil’s Cartel udkommer 26. marts

 

0
Posted 1. november 2012 by

Hvis du er til hyper vold, død og lemlæstelse hvor der ofte skiftes til slowmotion så du kan se det ER en milt som bliver sprængt i stykker, så er Army of Two: The Devil’s Cartel lige noget for dig. Det rammer Xbox og PlayStation 26. marts 2013. Der kommer også en Overkill Edition navngivet efter spillets Overkill funktion.

Overkill Edition kommer til at indeholde yderligere tre kontrakter, en TAH-9 pistol, kostume med polymer look og matchende maske, Double D haglgevær, Overkill kostume og matchende maske, They Day of the Dead tema med riffel, kostume og matchende maske.

Som du nok har regnet ud med det mærkeligt miks af våben og kostumer, så er Army of Two en kombination af et spil med psykopater hvor du skyder på alt biologisk og et lidt for fimset spil med påklædningsdukker.

Hvis du synes det minder om noget du har set før aå er Devil’s Cartel også bygget på DICE’s Frostbite 2, mens det er Visceral Games Montreal der står for udviklingen.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment