Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Astralis må undvære dev1ce til BLAST Pro Series

 

0
Posted 22. november 2017 by

Grundet sygdom vil Astralis være uden Nicolai ”dev1ce” Reedtz til BLAST Pro Series i Royal Arena denne weekend. Stand-in til denne turnering bliver svenske Dennis “dennis” Edman, som pt er i truppen hos ligeledes svenske GODSENT. Dennis er en af de absolut bedste svenske spillere, han har spillet på flere storhold og har blandt andet vundet 2 Majors.

Resten af holdet er kede af det på dev1ce’s vegne, og vil med træner Danny ”zonic” Sørensens ord ”spille hjertet ud for holdet, dev1ce og alle de danske fans” når de lørdag optræder foran de mere end 10.000 tilskuere, der har sikret sig billet til BLAST Pro Series i Royal Arena.

Ud over Astralis deltager 6 af verdens pt 7 bedste Counter-Strike hold i den store internationale turnering, hvor der kæmpes om en samlet præmiepulje på 250.000 dollars. Der er stadig små 500 billetter tilbage i Royal Arena lørdag til BLAST Pro Series, som ud over DR3 også kan følges live på 14 sprog online på twitch og på tv-kanaler yderligere 12 lande.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment