Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Astralis taber til SK og North vinder over PENTA

 

0
Posted 17. juli 2017 by

Astralis blev løbet fuldstændig over ende af SK Gaming i deres anden kamp i majoren i Krakow og tabte 16-8 på Inferno. SK spillede stabilt gennem alle runder og specielt Coldzera var et lyn med en AWP. Det hjalp ikke at Astralis (Dupreeh) ikke platnede bomben i en 1v1 situation i runde 21 og selv med økonomien med sig napped SK hurtigt to mand med headshots. SK er dermed ubesejrede med 2-0 mens Astralis er 1-1.

Det var anderledes flot klaret af North som besejrede PENTA 16-9 på Mirage. PENTA lagde ellers hård ud men halvejs gennem deres T runde faldt deres spil fra hinanden. Derfra dominere North og viste stor mobilitet med AWP. North er 1-1 i majoren mens PENTA er 0-2.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment