Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bane til LittleBigPlanet fortæller om oplevelser i Danmark

 


0
Posted 4. juli 2013 by

VisitDenmark og Sony PlayStation er gået sammen om at promovere Danmark som rejsedestination gennem computerspillet LittleBigPlanet Vita. Det sker med en specialudviklet Danmarks-bane, hvor spillere verden over kan få et anderledes indblik i nogle af landets særlige kendetegn og turistattraktioner.

Fremover kan folk fra hele verden tage på eventyr i computerspils-versioner af kendte danske seværdigheder og kendetegn som Nyhavn, vindmølleparker, kyststrækninger og

Den særlige Danmarks-bane er lavet til det populære computerspil LittleBigPlanet til den håndholdte spillekonsol PlayStation Vita. Spillet giver folk verden over et anderledes indblik i Danmark som land, og VisitDenmark går således nye digitale veje for at vise Danmark frem som en attraktiv feriedestination.

Du finder banen her: http://vita.lbp.me/search?q=visit+denmark

VisitDenmark 02  VisitDenmark 03  VisitDenmark 04

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment