Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Batman Arkham Origins udkommer 25. oktober

 

0
Posted 10. april 2013 by

Batman følger i Gears of War, Tomb Raider og God of War’s fodspor og udkommer med Batman Arkham Origins i oktober i år. Her følger vi vores helt i tiden ført de to tidligere udgivelser, da han som ganske ung superhelt møder de kendte superskurke for første gang. Indtil videre er det kun lejemorderen Deathstroke der er vist billeder af.

Denne gang bliver det ikke Rocksteady der står for udviklingen men i stedet Warner Bros Montreal. De anvender den modificerende Unreal spilmotor som Rocksteady har anvendt og derfor bliver den grafiske stil magen til det vi kender fra de tidligere udgivelser.

Warner har i samme omgang annonceret Batman: Arkham Origins Blackgate der udkommer til 3DS og PS Vita på sammen tid. Her er handlingen henlagt til tiden efter Arkham Origins og spillet udvikles af Armature Studio.

batman origins batman-arkham-origins-deathstroke

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment