Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Battalion 1944 udskudt til næste år

 


0
Posted 14. december 2017 by

Hvis du havde set frem til at skulle spille Battalion 1944 i år, må vi desværre skuffe dig.

Den meget populære kickstart titel Battalion 1944 skulle have været udgivet via Steam Early Access programmet her i år. Men udvikleren bag spillet har må erkende at dette ikke kunne nåes.

Spillet er sat til udgivelse i 2018 men ingen dato endnu. Men med denne lækre trailer vi har delt med denne nyhed, for vi af vide at der kommer en ny gameplay trailer den 9. Januar. Så vi må i starten nyde denne kommende gameplay trailer og se hvornår spillet så udgives.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment