Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Battle Chasers: Nightwar forsinket på Switch

 


0
Posted 13. august 2017 by

Hvis du havde set frem til Battle Chasers: Nightwar på Nintendo Switch den 3. Oktober må vi desværre skuffe dig.

THQ Nordic har udsendt en ny trailer til spillet hvilket jo er ret lækkert. Men det er desværre ikke lækkert for dem som havde set frem til en Nintendo Switch udgivelse, for i slutningen af videoen står der at spillet udgives “en anelse senere” end de andre titler.

Hvornår eller hvorfor det er forsinket melder de intet ud omkring. Så vi håber de melder noget ud snart, så Switch spillerne ved hvornår de skal spille Battle Chasers: Nightwar.

På PC, Xbox One og Playstation 4 udgives spillet stadig den 3. Oktober som planlagt.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment