Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Battlefield 4 skal spilles på PC, Xbox One eller PlayStation 4

 


0
Posted 6. august 2013 by

Battlescreen bliver ikke tilgængelig på Xbox 360 eller PlayStation 3, så alle de fede muligheder i den nye BattleLog, som vist i videoklippet, bliver kun for PC, X1, og PS4. Selvom DICE eksperimenterer med flere forskellige typer af funktioner så er det den nye BattleLog for Battlefield 4 begrænset til funktionerne Battlescreen (minimap), stats, loadouts, og server browsing. Battlefield 4 er sat til at udkomme 29. oktober.

battlescreen

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment