Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BenQ lancerer W1700 – en 4K UHD-hjemmebioprojektor med HDR

 

0
Posted 14. november 2017 by

W1700-projektoren med BenQs eksklusive CinematicColor-teknologi giver ægte 4K-hjemmebiografoplevelser til en hidtil uset pris

BenQ har i dag lanceret CineHome W1700, en budgetvenlig DLP-projektor med ægte 4K UHD-opløsning (8,3 megapixel) og projektoroptimeret HDR samt fantastisk og nøjagtig farvegengivelse takket være CinematicColor-teknologi.

“Ægte 4K-projektorer har hidtil ligget i et prisleje, der gjorde dem uopnåelige for langt størstedelen af almindelige forbrugere. Med BenQ W1700 træder vi et stort skridt tættere på spektakulære 4K-hjemmebiografoplevelser til alle – og det med BenQ’s velkendte farvenøjagtighed intakt takket være DLP-teknologien og CinematicColor” fortæller Bo Cramér, Country Manager for BenQ Nordic.

Ultraskarpe og farvestrålende billeder med 4K HDR

Takket være en revolutionerende 0,47″ DMD-chip og et 4K-optimeret optisk system formår BenQ W1700 at producere ultraskarpe billeder med en opløsning på 4K UHD med 8,3 millioner unikke pixel. Kontrastforholdet på 10.000:1 kombineret med CinematicColor-teknologi og HDR 10-understøttelse sikrer en fantastisk farvegengivelse, der er tro mod kildematerialet med mere end 96 % dækning af Rec.709 farveområdet.

Diskret og brugervenlig

Det diskrete og stilrene design dominerer ikke stuen, men lader de fremragende billeder tale for sig selv. Kombineret med avancerede optimeringsteknologier som CinemaMaster Video+, CinemaMaster Audio+ og 1,2x zoom samt automatisk lodret Keystone-korrektion baner BenQ W1700 vejen for spektakulære 4K-biografoplevelser i ethvert hjem.

Uddrag af funktioner for BenQ W1700

  • Ægte 4K UHD-opløsning med 8,3 mio. unikke pixel
  • Høj billedkvalitet der varer ved takket være DLP-teknologi uden farvefortoning og op til 15.000 timer* mellem udskiftninger af lampen
  • Projektoroptimeret HDR-funktionalitet med understøttelse af HDR 10-materiale
  • 96 % dækning af Rec. 709-farveområdet takket være CinematicColor og optimeret RGBRGB-farvehjul
  • Imponerende billeder med 10.000 statisk kontrastforhold og en lysstyrke på 2200 ANSI-lumen
  • 1,2x zoom og automatisk lodret keystone-korrektion
  • Tilslutninger: 1x HDMI 2.0 (HDCP 2.2), 1x HDMI 1.4a (HDCP 1.4), VGA, 3,5-mm lyd ind/ud, 12-V trigger, USB-A

*Lampens levetid er op til 15.000 timer i LampSave-tilstand.

Pris og tilgængelighed

BenQ W1700 vil kunne købes i Danmark til en pris på 12.490 DKK inkl. moms fra januar 2018.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment