Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bethesda’s merchandise butik er åbnet

 

0
Posted 18. marts 2013 by

Bethesda har åbnet deres online merchandise butik hvor du har mulighed for at købe tøj, billeder, figurer og meget andet baseret på dine favoritspil. Det er så bl.a. Fallout, Skyrim og Dishonored selvom du også finder klassikere som DOOM.

Det er lige nu muligt at forudbestille en ret lækker hoodie inspireret af Aldiun’s Wall. Du finder forsiden på butikken ved at følge dette link.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment