Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BioShock Clash in the Clouds DLC med video

 


0
Posted 31. juli 2013 by

Så er der DLC pakken Clash in the Clouds ude til BioShock Infinite. Denne pakke har fokus på kampe hvor du kan kombinere våben, vigors, gear og tears sammen med Sky-Lines så du har en chance mod ellers umulige odds. Der er 60 udfordringer i fire helt nye baner.

BioShockInfinite_ClashInTheClouds_Museum_Online  BioShockInfinite_ClashInTheClouds_EmporiaArcade_Online  BioShockInfinite_ClashInTheClouds_DukeAndDimwitTheater_Online

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment