Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bioshock Infinite er færdig og Lamb of Columbia trailer

 


0
Posted 20. februar 2013 by

Bioshock Infinite er færdig og det betyder at du d. 26. marts kan glæde dig til at spille Irrational Games seneste bud på en teampunk verden. Ovenfor kan du se traileren med  Booker DeWitt der skal redde en mytisk kvinde fra den svævende by Columbia. Hvem er kvinden? Hvorfor har hun så meget magt? Og hvorfor er så mange villige til at sætte livet på spil for at forhindre hendes flugt? Og hvad bliver prisen for at redde hende?

Se mere i  Lamb of Columbia traileren. Nedenfor er teamet bag Bioshock Infinite

IG-Staff-480x195

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment