Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Black Friday: Spar over 1100 kr. på HTC Vive

 

0
Posted 21. november 2017 by

VIVE Deluxe Audio Strap, Fallout 4 VR og DOOM VFR følger gratis med HTC Vive på Black Friday.

Spar over 1100 kr på fredag den 24/11, hvor du kan blive VR-klar med et vildt tilbud på både hardware og software fra HTC Vive.

Køb HTC Vive på Black Friday, og få en VIVE Deluxe Audio Strap og de kommende stor-spil Fallout 4 VR og DOOM VFR gratis med i pakken. Google’s 3D-tegne-app Tilt Brush og en måneds gratis abonnement til Viveport (Vive’s VR app store) følger også med som en ekstra bonus.

Desuden kan du spare 63% på et 12 måneders abonnement til Viveport.

Tilbuddet kan benyttes fra fredag den 24. nov. til mandag den 27. nov. – både online på vive.com og så længe lager haves hos de nordiske Vive-forhandlere.

 

HTC Vive koster ca. 5799 kr. i de danske butikker.

Læs mere her:

Forhandlere i Norden:

  • ELKJOP/Elgiganten
  • Verkkokauppa
  • INET
  • Webhallen

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment