Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Black Friday udsalg hos Viagame

 

0
Posted 23. november 2012 by

Der er stort Black Friday udsalg hos Viagame. Viagame er en online butik der sælger spil til download på PC og Mac. Black Friday er den dag som har størst butiksomsætning af alle dage i USA. Selvom Thanksgiving og Black Friday er specielt amerikansk, så kommer noge af de mange tilbud stadig til Europa og Danmark.

Der er masser af titler på tilbud hos Viagame og er du blandt de 1000 første kan du købe Skyrim eller Dishonored til kun 129,95 kr. Der er også mange andre tilbud f.eks. Battlefield 3, Mafia 2, Civilization V, XCOM Enemy Unknown og the Sims 3.

Du kan finde alle tilbud på Viagame.

Viagame er en del af Modern Times Group (MTG) som også ejer Viaplay og Viasat.

 

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment