Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

BlazBlue: Cross Tag Battle udgives i Europa

 


0
Posted 18. marts 2018 by

Da BlazBlue: Cross Tag Battle blev annonceret, ville spillet ikke blive udgivet på vores breddegrader. Det er der heldigvis lavet om for nu.

PQube har nemlig slået pjalterne Arc System Works for at bringe spillet til Europa, og derved også Danmark. Så savner du en slåskamp, så er det måske dette spil du skal have i samlingen.

BlazBlue: Cross Tag Battle bliver udgivet på Nintendo Switch og Playstation 4. Men indtil videre er der ikke udgivelses dato, men vi ved spillet kommer en gang til sommer i år.

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment