Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Blue Microphones lancerer Black Out Spark SL

 

0
Posted 7. november 2017 by

Leder du efter en professionel mikrofon til streaming, podcasts og professionel indspilning så er Black Out Spark SL et godt bud fra Blue.

Nu lancerer Blue mikrofonen Blackout Spark SL til alle spillere, podcastere og YouTubere, som er klar til at opgradere hjemmeindspilningen eller streaming-opsætningen til et professionelt studieniveau. Med Blackout Spark SL bliver det muligt at skabe legendarisk studielyd i et hvilket som helst rum.

Blue har gennem 20 år været førende på markedet for lydteknologi og lyddesign til professionelle lydstudier, og de står bag nogle af verdens bedste USB-mikrofoner. I dag lancerer de den nye mikrofon Blackout Spark SL – en kondensatormikrofon med XLR-udgang designet til professionel indspilning og spil-streaming.

– For de, der ønsker at opgradere en Yeti- eller USB-mikrofon til en mere professionel type, er Blackout Spark SL en oplagt mulighed for at tage indspilningen til næste niveau, siger Tommy Edwards, Director of Product Management hos Blue Microphones.

Blackout Spark SL gør det nemt at opnå et professionelt spil- og streaming-niveau, at skabe podcasts, der skiller sig ud fra mængden, og forbedrer YouTube-videoer ved at give dem ren studielyd.

Suveræn detaljeret og harmonisk lyd
Blackout Spark SL er skabt til spillere, podcastere og YouTubere, der ønsker at opgradere hjemmeindspilningen eller streaming-opsætningen til et rent studieniveau. Mikrofonen leverer legendarisk studielyd i alle rum. Med en professionel XLR-udgang, der har fuld integration med USB-grænseflader og mixere, giver Blackout Spark SL en detaljeret og harmonisk lyd og skaber en fantastisk indspilning i alle hjemmestudier og skrivebordsopsætninger.

Detaljeret og klar lyd
Blackout Spark SL er designet til alsidigt brug, og dens specialdesignede JFET-kondensatorkapsel giver detaljeret og klar lyd i et bredt spektrum af indspilningsscenarier. Med nyreformet og polær, retningsbestemt optagemønster reduceres baggrundsstøjen væsentligt, og indspilningskvaliteten ved spil, indtaling og sang forbedres. Et 100 Hz-frekvensfilter og -20 dB-dæmpning giver professionel alsidighed til alle projekter med tryk på en enkelt knap. -20 dB-dæmpningen sikrer en klar og skarp stemmegengivelse, selvom stemningen bliver intens under streaming. 100 Hz-frekvensfiltret fjerner småforstyrrelser eller andre lyde fra stationære computere og støjende omgivelser. Blackout Spark SL leveres sammen med et stødophæng, der sørger for enkel montering på mikrofonarm- eller stativ.

Tekniske specifikationer

•    Sensortype: Kondensator, trykgradient
•    Frekvensmønster: Nyreformet
•    Frekvensområde: 20 Hz – 20 kHz
•    Følsomhed: 34,9 mV/Pa ved 1 kHz (1 Pa = 94 dB SPL)
•    Udgangsimpedans: 50 ohm
•    Belastningsimpedans: Ikke lavere end 1k ohm
•    Maksimal SPL: 136 dB SPL (1k, THD 0,5 %)
•    S/N-ratio: 73 dB-A
•    Lydniveau: 16,4 dB-A
•    Dynamisk rækkevidde: 119,6 dB
•    Strømforsyning: +48 V DC Phantom Power
•    Vægt: 336 g
•    Dimensioner: 220,5 mm x 45 mm
•    HPF: 100 Hz, 12 dB per oktav
•    PAD: -20 dB

Pris og tilgængelighed

Blackout Spark SL kan købes fra medio november i butikker og online hos Power.dk, Cdon.dkKomplett.dk og Webhallen.dk til en vejledende udsalgspris på 1.749 DKK.

 

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment