Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Bounty Arms ude på iTunes

 

0
Posted 19. juli 2013 by

Bounty Arms er et 3D adventure spil hvor du skal spille som Drake Mass, Goober eller Flux Helix med deres respektive kæledyr (pets) for at løse opgaver, finde rov og kæmpe boss kampe. Du finder Kerosene Games side scrollende 3D eventyr på iTunes til 30 kr.

bounty-arms-release-screens-1080p-01 bounty-arms-release-screens-1080p-02 bounty-arms-release-screens-1080p-03 bounty-arms-release-screens-1080p-04

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment