Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Call of Duty: Infinite Warfare UNSA video-tour, gameplay & mm.

 

0
Posted 22. juli 2016 by

I denne uge står den på Comic Con i San Diego og ikke nok med film, tv-serier, bøger og tegneserier, skal det selvfølgelig også handle om spil. Activision som står bag Call of Duty: Infinite Warfare har ligeledes haft et panel, hvori der blev fremvist videoer og andet godt fra spillet.

Noget af det første der blev vist frem var video fra den base man kommer til at have i spillet. UNSA Retribution er et krigsskib, hvorfra du starter dine missioner. Her kan du opleve et rigt miljø der summer af liv. Ligeledes kan man også starte sidemissioner, der hjælper en med til at anskaffe sig bedre gear til fremtidige missioner. UNSA Retribution befinder sig ude i rummet, dermed har man ikke flyttet fokus fuldstændig fra krig på land, men dette er et stort skift til en mere sci-fi inspireret Call of Duty oplevelse.

Call of Duty har førhen haft kendte ansigter med i spilene. Lige fra Gary Oldman til Kevin Spacy, har en god del af hollywood været med og denne gang er turen kommet til ingen ringere end Jon Snow . . . jeg mener, Kit Harington. Dette blev dog allerede annonceret noget tid tilbage, men her kan man komme med bag scenen og se hvordan hans arbejde har været under udviklingen af spillet.

Hvis man allerede har forudset sig at man skal have fat på Call of Duty: Infinite Warfare, så ville det være en god idé at forudbestille, da man får et fedt multiplayer map med. Her kan du se et billede fra banen “Terminal”, som følger med hvis man bestiller forud for lanceringen.

cod_infinite_warfare_mp_map_terminal

Hvis du stadig er lidt sulten efter mere, så får du her gamplay fra “Black Sky” sekvensen som finder sted i spillets singleplayer kampagne.

Call of Duty: Infinite Warfare udkommer d. 4 November 2016 på PlayStation 4, Xbox One og PC.

Comments

comments


Jonas Plum

 
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commedore 64 og til nutidens konsoller. Elsker et fedt action spil, men er ikke tøven med spil fra alle genre. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig med videoproduktion og er ved at afprøve vande med spil udvikling. Find mig på instagram/jonasplum


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment