Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Compile Heart ude med nyt upassende spil til PS Vita

 


0
Posted 22. april 2013 by

Compile Heart, dem bag udgivelsen Hyperdimension Neptunia, er nu ude med en helt nyt titel kaldet Genkai Totsuki Monster Monpiece. Det er traditionen tro en udgivelse i manga stil med masser af seksuelle undertoner. Videoklippet er ikke repræsentativt for dette kortspil som handler om nuttede kvinder som faktisk er monstre og kan spilles online. Det falder inden for den specielle action kategori der kaldes SD. SD står i denne forbindelse for Super Deform eller “chibi” på japansk.

Lur mig om ikke lige dette klip viser hovedattraktionen.

Du finder spillet officielle hjemmeside her.

Monster-Monpiece-Site-Launch

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment