Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Cooler Master lancerer MasterBox Lite 5 RGB

 

0
Posted 28. juli 2017 by

Cooler Masters nyeste tilføjelse til deres serie a PC-kabinetter, MasterBox Lite 5 RGB, kommer med tre foriudinstallerede RGB-fans og udskifteligt tilbehør i forskellige farver. Sammen med et elegant look og rummeligt design giver det PC-byggere mulighed for at opnå et unikt og personligt udtryk.
Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, har netop lanceret MasterBox Lite 5 RGB – et højtydende ATX mid-tower PC-kabinet. Kabinettet er udstyret med tre forudinstallerede RGB-kølere placeret bag et mørkt spejlfrontpanel, hvilket giver en fantastisk lyseffekt.
IMAGE
Høj brugertilpasning
Med tre RGB-kølere og tre udskiftelige farvepaneler (sort, hvid og rød) kan brugerne tilpasse kabinettet til deres personlige præferencer.
IMAGE
Kabinettet har masser at tilbyde til selv erfarne PC-byggere. Eksempelvis kan man downloade og printe 3D-indtræk direkte fra Cooler Masters hjemmeside i lige præcis de farver, man ønsker, så man får sit eget unikke kabinet.

MasterBox Lite 5 RGB kommer som standard med et 1-til-3 RGB split-kabel og 4-benet hanstik-adapter. De er alle certificerede kompatible med bundkort fra ASUS, Gigabyte og MSI. Et kompatibelt bundkort – eller en supplerende styreenhed – er nødvendigt for at opnå fuld kontrol over RGB-kølerne.

Vis hvad du kan
Takket være de tre forudinstallerede RGB-kølere og de udskiftelige indtræk er der mange muligheder for at forandre kabinettets udtryk. Kabinettets design med sort belægning og et PSU-cover tilfører et meget “rent” udtryk og gør det nemt at holde styr på ledningerne. Kabinettet er desuden udstyret med et 4mm tykt sidepanel i hærdet glas, så ens PC-byggeri og kraftfulde komponenter rigtigt kan vises frem.
MasterBox Lite 5 RGB har plads til enten fire 120mm-kølere (tre forrest samt én bagerst i kabinettet) eller vandkøling (også placeret enten forrest eller bagerst i kabinettet), så man med dette kabinet aldrig skal gå på kompromis med ydeevnen.

Det rummelige kabinet gør det desuden muligt at installere grafikkort med en længde på op til 400mm og CPI-kølere med en højde på op til 160mm.

IMAGE
MasterBox Lite 5 RGB kommer i handlen i august

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment