Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Cooler Master lancerer MasterCase H500P

 

0
Posted 11. oktober 2017 by

Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer endnu et nyt kabinet: MasterCase H500P.
Høj lufttilstrømning med RGB-lys
MasterCase H500P, som er inspireret af Cooler Masters tidligere High AirFlow-serie, har fået et nyt, futuristisk ydre med et struktureret design. To styk 200mm-blæsere pryder fronten og sikrer optimal lufttilstrømning og en ideel temperatur i kabinettet. Blæserne er endvidere udstyret med RGB-lys, der kan styres via RGB-kompatible bundkort eller via en ekstern RGB-kontrol. Desuden kan yderligere to 200mm-blæsere installeres på toppen af kabinettet.
Frit indblik
Det lysegrå, transparente sidepanel og cover på fronten og toppen af MasterCase H500P giver frit indblik i kabinettets indre.
Et justerbart hus til strømforsyning på forsiden, et CPU-dæksel på bagsiden og et flytbart kabelskjuler-panel tager kabelhåndtering op på et helt nyt niveau og giver brugeren de nødvendige værktøjer til at bygge en ren og personlig maskine.
Vis dit grafikkort
To PCI-indgange på bagsiden af H500P giver mulighed for at montere grafikkortet vertikalt uden brug af yderligere konsoller. Et såkaldt “riser-kabel” er dog nødvendigt og sælges separat.

 

Klar til væskekøling
MasterCase H500P er designet med en høj lufttilstrømning og kan på fronten og toppen af kabinettet håndtere radiatorer op til 360mm. Det giver rigeligt med plads til en tilpasset sløjfe eller større radiator.

Tilgængelighed og pris
MasterCase H500P kan købes hos udvalgte forhandlere fra den 10. oktober til en pris på EUR 149,99 (lokale priser er endnu ikke oplyst).

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment