Nyheder og anmeldelser af spil til PC, Xbox, PlayStation, iPad, Android, iPhone og Wii U.

 


 
Seneste nyt
 

Creative lancerer højtalerne Pebble

 

0
Posted 4. januar 2018 by

Højttalerne, der er inspireret af zen-designprincippets minimalistiske elegance, har hævede drivere, der giver en intens og personlig lytteoplevelse.
Creative har i dag annonceret lanceringen af Creative Pebble – højttalere formet som de rullesten (“pebbles”), man finder i japanske haver. De kugleformede højttalere er inspireret af zen-arkitektur og -design og passer perfekt ind i moderne hjem og kontorer.
 
 
Pebble leverer med sine 45° hævede og special-indstillede fjernfelt-drivere – med bagudvendte passive radiatorer –  en personlig lytteoplevelse med en overraskende detaljegrad, indlevelse og dybde for en højttaler af denne størrelse.

For at øge brugervenligheden sammen med både stationære og bærbare PC’er får Pebble strøm via et USB-kabel. Pebble har også en lettilgængelig volumenknap på fronten af højre højttaler. Højttalersættet fås i en stilren hvid eller klassisk sort farve.

Tekniske specifikationer 

  • Dimensioner: 4,5″ kugle
  • Højttaler-enheder: 2 x 2″ full range drivere med 2 x 4,5″ x 3,5″ elliptiske passive radiatorer
  • Udgangseffekt: 2,2W RMS / kanal
  • Signal/støjforhold (SNR): 86dB
  • Frekvens: 50Hz – 20kHz
  • 45° højttaler-elevation for forbedret lydoplevelse
  • USB-tilslutning via PC eller USB-strømforsyning

 

Pris og tilgængelighed
Creative Pebble er tilgængelig nu på Creative.com til 199 kroner.
For tilgængelighed i butik, venligst kontakt din lokale forhandler.
For mere information om Creative Pebble, besøg www.dk.creative.com/p/speakers/creative-pebble

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 

Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer med Destiny på PS4 som passion. Afhængig af platform er mit gamertag enten Durazell eller Durazell_DK. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på mange forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de event vi deltager i. Tak fordi du kiggede forbi.0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment