Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Crysis 3 demo udkommer i dag

 


0
Posted 29. januar 2013 by

Crysis 3 beta udkommer i dag og for at du ikke skal være 100% n00b når du går i gang så har EA lavet en instruktionsvideo. Den fortæller lidt om hvad multiplayer beta’en indeholder og hvilke muligheder du har. Hvis du ikke kan overskue mere undervisning så er den simple udgave her: Skyd de andre og undgå selv at blive skudt. God fornøjelse med demo’en til Crysis 3 som udkommer d. 19 februar.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment