Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Curve Digital på GamesCom

 

0
Posted 10. september 2017 by

Curve Digital er også en af de udgivere som har en bred grupper af udviklere med meget forskellige genrer. Det er i år at Nintendo Switch er udkommet og Curve kunne prale med at de havde flere titler på vej. Derfor valgte jeg at lægge turen forbi dem for at se hvad de havde at byde på.

Det første jeg kiggede på var A Knight’s Quest som er et nostalgisk 3D eventyr. Det er et eventyr med en munter lydside i et farverigt univers. Det er i min optik lige dele Link, Middle-earth: Shadow of Mordor, Kings Quest og et valgfrit LEGO spil. Du er den modvillige helt Rusty der skal ud at redde verden efter, ved et uheld, at have skabt en masse problemer. Det er masser af fjender som skal nedkæmpes, myriader af side quests alt sammen garneret med en god portion humor. Hvis du undrer dig over referencen til Middle-earth så er det fordi du kan bevæge dig ind og ud af en drømmeverden. Jeg tror de andre giver sig selv. Det skal nok blive en underholdende oplevelsen når det rammer en gang i 2018.

Det skal ikke altid være lyse og venlige omgivelser så jeg tog også en tur med The Flame in the Flood. Det er et spil hvor du skal hjælpe en lille pige og hendes hund gennem vildmarken. Det er tidligere udkommet til PC og PS4 og det kommer nu også til Nintendo Switch. Jeg prøve at spille en lille del af det og det er en oplevelse der egner sig rigtigt godt til lige den platform. Spil teknisk så er det et proceduralt genereret områder hvilket på almindelig dansk betyder at banen er tilfældigt skabt. Dermed er der en stor genspilværdi når du skal hjælpe den lille pige med at overleve og holde sig sund og rask i vildmarken. Hele spillet tager udgangspunkt i at du tager turen ned af en flod på en tømmerflåde. Du kan stoppe og samle ressourcer som du anvender til at fremstille andre ting. Jeg elsker den grafiske stil og glæder mig til at The Flame in the Flood udkommer til Nintendo Switch.

Curve bragte også Bomber Crew og Racing Apex med til GamesCom.

Comments

comments


Jan Bo Kristensen

 
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment